دومین همایش

دومین همایش از سلسله همایش های «مطالعات مشترک انسان شناسی فرهنگی و علوم قرآن و حدیث» در 23 آبان سال جاری در دانشگاه اصفهان برگزار خواهد شد.

پس از برگزاری نخستین همایش مطالعات مشترک انسان شناسی فرهنگی و علوم قرآن و حدیث و حضور بیش از سیصد استاد و دانشجوی فرهیخته، استقبال اندیشمندان از این همایش و درخواست های مکرر برای امتداد این افق علمی، گروه علوم قرآن و حدیث دانشگاه اصفهان  را بر آن داشت که به منظور گسترش مطالعات مشترک دو رشته انسان شناسی و علوم قرآن و حدیث در سطح ملی، سه اقدام علمی را در دستور کار خود قرار دهد.
   نخست، برگزاری دومین همایش مشترک مطالعات انسان شناسی فرهنگی و علوم قرآن و حدیث که در آبان ماه سال جاری برگزار خواهد شد. در این همایش که در تالار بزرگ صائب تبریزی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه اصفهان برگزار خواهدشد، اساتید برجسته ای از رشته های علوم قرآن و حدیث و جامعه شناسی، همچون دکتر احمد پاکتچی، دکتر ناصر فکوهی، دکتر عماد افروغ، دکتر مهدی مطیع و ... به سخنرانی خواهند پرداخت.
   دوم، اعلام فراخوان دریافت مقالات علمی از اساتید و دانشجویان سطح کشور. این فراخوان از سوی گروه علوم قرآن و حدیث دانشگاه اصفهان، هم زمان با دومین همایش آغاز خواهد شد و تا زمان برگزاری سومین همایش، به دریافت مقاله اقدام خواهد کرد. چهارمین همایش نیز که آخرین کنگره علمی با موضوع مطالعات مشترک انسان شناسی فرهنگی و علوم قرآن و حدیث خواهد بود، به اعلام نتایج داوری مقالات و ارائه آثار علمی برتر در همایش اختصاص خواهد یافت.
   سوم، اقدام به راه اندازی مجله علمی پژوهشی با محوریت مطالعات مشترک انسان شناسی فرهنگی و علوم قرآن و حدیث در گروه علوم قرآن و حدیث دانشگاه اصفهان. کمیته علمی این مجله شامل اساتید فرهیخته ای همچون دکتر احمد پاکتچی، دکتر آذرتاش آذرنوش، دکتر مجید معارف، دکتر شادی نفیسی، دکتر فروغ پارسا، دکتر مهدی مطیع، دکتر فرهنگ مهروش، دکتر یحیی میرحسینی، دکتر حسن بشیر، دکتر محمد جانیپور، دکتر امیر احمد نژاد، دکتر سید مهدی لطفی، دکتر رضا شکرانی و دکتر اعظم پرچم، متخصص در رشته علوم قرآن و حدیث؛ دکتر ناصر فکوهی، دکتر مقصود فراستخواه، دکتر نعمت الله فاضلی و دکتر علی هاشمیانفر با تخصص علوم اجتماعی و دکتر علی اکبر عباسی و دکتر مهران اسماعیلی از رشته تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی، خواهد بود. لازم به ذکر است مقالات برگزیده همایش های آتی مطالعات مشترک انسان شناسی فرهنگی و علوم قرآن و حدیث در این مجله با امتیاز علمی پژوهشی، به چاپ خواهد رسید.

بازگشت1396/05/24