خدمات پذیرش در میهمان سرای دانشگاه

به اطلاع کلیه مدعوین محترم که بعنوان میهمان دانشگاه اصفهان (برگزار کننده همایش) هستند، می رساند که خدمات پذیرش در میهمان سرای دانشگاه پیش بینی گردیده است.

ادامه مطلب1398/02/09

لزوم تحویل پوستر مقالات حداکثر تا ساعت 7:45 صبح روز اول همایش به کمیته پذیرش

لازم است کلیه مقالاتی که بعنوان چاپ پوستر تایید شده اند، پوستر مربوطه توسط نویسنده مسوول طبق الگو چاپ شده و حداکثر تا ساعت 7:45 صبح روز اول همایش بمنظور نصب در محل مورد نظر تحویل کمیته پذیرش شود.
با توجه به محدودیتهای زمانی و لزوم نمایش پوستر مقالات از ساعت 8 صبح روز اول همایش لذا دبیرخانه همایش جدا از پذیرش پوسترهایی که بعد از ساعت و تاریخ مذکور تحویل شوند معذور خواهد بود.

ادامه مطلب1398/02/08

برنامه های زمانبندی همایش

برنامه های زمانبندی همایش بر روی بخش اطلاع رسانی >> فایل ها ،در منوی اصلی سایت همایش قرار گرفت.
لازم به ذکر است بمنظور جلوگیری از وجود دوگانگی، برنامه های اولیه از سایت حذف شد و برنامه تجدید نظر شده جایگزین گردید.

ادامه مطلب1398/02/08

برنامه زمانبندی اولیه نشست های تخصصی

برنامه زمانبندی اولیه نشست های تخصصی در قسمت(( اطلاع رسانی>>دریافت فایل)) قرار گرفت.
لازم به ذکر است این برنامه زمانبندی اولیه بوده و امکان تغییرات مجدد وجود دارد، که در اینصورت نسخه تغییر یافته نیز در صورت نیاز بر روی سایت قرار خواهد گرفت.
همچنین به اطلاع می رساند برنامه صبح روز اول(افتتاحیه) و عصر روز دوم(اختتامیه) در دست تکمیل می باشد که به زودی بر روی سایت قرار داده خواهد شد.

ادامه مطلب1398/02/07

صفحه اولصفحه قبل123صفحه بعدصفحه آخر