تأمین انرژی ساختمان‌ها با استفاده از آجرهای خورشیدي

طبق آمار رسمی، حدود ۴۰ درصد از برق تولیدی در سطح جهان در ساختمان‌ها مصرف می‌شود و همچنين ساختمان‌ها يک‌سوم از کربن توليدي در کره زمين را به خود اختصاص مي‌دهند.

بنابراین، یافتن راهکارهایی براي حل معضل انرژي ساختمان‌ها ازجمله موضوعات تحقيقاتي جذابي است که نظر پژوهشگران مختلف را به خود جذب کرده است.

ادامه مطلب1397/10/01

اقدامات دانشگاه اصفهان در راستای مدیریت سبز

فعالیتهای انجام شده در دانشگاه اصفهان بر مبنای شاخصهای ۹ گانه مديريت سبز، به شرح زیر می باشد:

۱-شاخص کنترل سیستم روشنایی

۲-شاخص کنترل سیستم های حرارتی، برودتی و تهويه مطبوع

۳-شاخص کنترل تجهیزات اداری و نحوه استفاده از آنها

۴-شاخص مدیریت مصرف آب

۵-شاخص مدیریت پسماند
۶-شاخص مدیریت میزان مصرف کاغذ و اقلام مصرفی

۷-شاخص استفاده از فناوریهای پاک و انرژی های تجديد پذير
۸-شاخص فرهنگ سازی و توسعه مدیریت

۹-شاخص حمل و نقل

ادامه مطلب1397/10/01

حمل و نقل

۱. اجرای سیاست های تشویقي به منظور کارکنان و دانشجويان به استفاده از
وسایل حمل و نقل عمومی نظیر قطار شهری، راه آهن، اتوبوس و نظاير آن ازطريق تامين بليط؛

۲. تامین وسایل نقلیه عمومی نظير ميني بوس، ون و نظاير آن به منظور حضور گروهي کارکنان درهمايش ها، کنفرانس ها ،سيمنارها،‌جشنواره ها ،‌ نمايشگاه ها ، ماموريت هاي اداري گروهي و نظايرآن ؛

۳. معاینه فنی خودروها به طور مستمر؛

ادامه مطلب1397/09/01

کسب مقام سوم رتبه بندی جهانی گرین متریک بين دانشگاه هاي ايراني

دانشگاه اصفهان بر اساس اعلام سایت گرین متریک در بین ۱۵ دانشگاه ايراني رتبه سوم دانشگاه هاي سبز را به خود اختصاص داد.

به گزارش وب سایت خبریuinews بر اساس اطلاعات انتشار یافته توسط سایت گرین متریک (Green Metric) در تاریخ ۱۹ دسامبر ۲۰۱۸ مطابق با چهارشنبه ۲۸ آذرماه ۱۳۹۷ دانشگاه اصفهان در بین ۱۶ دانشگاه ایرانی بعد از دانشگاه زنجان و کاشان حائز رتبه ۳ بوده و در بين ۷۱۹ دانشگاه جهان رتبه جهاني ۲۲۰ را به خود اختصاص داد.

ادامه مطلب1397/09/01

صفحه اولصفحه قبل456صفحه بعدصفحه آخر