کسب مقام سوم رتبه بندی جهانی گرین متریک بين دانشگاه هاي ايراني

دانشگاه اصفهان بر اساس اعلام سایت گرین متریک در بین ۱۵ دانشگاه ايراني رتبه سوم دانشگاه هاي سبز را به خود اختصاص داد.

به گزارش وب سایت خبریuinews بر اساس اطلاعات انتشار یافته توسط سایت گرین متریک (Green Metric) در تاریخ ۱۹ دسامبر ۲۰۱۸ مطابق با چهارشنبه ۲۸ آذرماه ۱۳۹۷ دانشگاه اصفهان در بین ۱۶ دانشگاه ایرانی بعد از دانشگاه زنجان و کاشان حائز رتبه ۳ بوده و در بين ۷۱۹ دانشگاه جهان رتبه جهاني ۲۲۰ را به خود اختصاص داد.

به گزارش  وب سایت خبریuinews بر اساس اطلاعات انتشار یافته توسط سایت گرین متریک (Green Metric) در تاریخ ۱۹ دسامبر ۲۰۱۸ مطابق با چهارشنبه ۲۸ آذرماه ۱۳۹۷ دانشگاه اصفهان در بین ۱۶ دانشگاه ایرانی بعد از دانشگاه زنجان و کاشان حائز رتبه ۳ بوده و در بين ۷۱۹ دانشگاه جهان رتبه جهاني ۲۲۰ را به خود اختصاص داد.

شایان ذکر است دانشگاه اندونزی با ارزیابی ۶ شاخص مرتبط با توسعه پايدار شامل محيط زيست و زيرساخت، انرژي و تغييرات اقليمي، مديريت پسماند، آب، حمل و نقل، آموزش هر ساله به معرفي سبزترين دانشگاه هاي جهان مي­پردازد.

مشارکت در رتبه ­بندی گرین متریک گامی در جهت فعاليت هاي بين المللي سازي دانشگاه ها، معرفي آنها به ساير دانشگاه ها و برجسته نمودن اهميت موضوع پايداري، مسائل محيط زيستي و چالش هايي مانند فرايند گرم شدن زمين، بهره برداري بيش از حد از منابع، وابستگي به منابع نفتي و کمبود آب و غذا در سطح جهاني است.

همچنین این رتبه بندی تأکیدي بر نقش آموزش عالي در رويارويي با اين چالش ها است. شايان ذکر است که رتبه دانشگاه ها بر اساس ارائه مستندات مکتوب مربوط به شاخص هاي فوق ­الذكر بوده است.

همچنین بر پایه گزارش موسسه «گرین‌متریک» دانشگاه واگنينگ با بيشترين امتياز، سبزترين دانشگاه جهان است و دانشگاه هاي ناتينگهام، کاليفرنيا ديويس، آکسفورد در رتبه هاي بعدي قرار گرفتند. رتبه و امتيازهاي دانشگاه هاي سبز ايران به شرح جدول زير است:

جدول رتبه و امتیازهای دانشگاه های سبز ایران

دانشگاه