فراخوان برگزاری کارگاه‌های آموزشی

کمیته برگزاری کنفرانس اینترنت اشیاء درصدد است با همکاری متخصصین و پژوهشگران اقدام به برگزاری تعدادی کارگاه آموزشی در زمینه‌های مرتبط با کنفرانس و مورد نیاز جامعه و مراکز علمی نماید. لذا از کلیه اساتید، پژوهشگران، شرکتها، موسسات صنعتی و تحقیقاتی، ارگان‌ها و نهادهای دولتی و غیر دولتی، انجمن‌ها و تشکل‌های علمی و صنفی فعال در این حوزه جهت برگزاری هر چه غنی‌تر کارگاه‌های آموزشی کنفرانس دعوت به عمل می‌آید.

سومین کنفرانس بین المللی اینترنت اشیاء و کاربردها، برای ارائه آخرین دستاوردها و کاربردهای عملی توسط پژوهشگران و اساتید برجسته داخلی و خارجی با حضور مدیران، کارشناسان و دانشجویان برتر، فروردین سال ۱۳۹۸ توسط دانشگاه اصفهان برگزار خواهد شد. در این راستا، کمیته برگزاری کنفرانس درصدد است با همکاری متخصصین و پژوهشگران اقدام به برگزاری تعدادی کارگاه آموزشی در زمینه‌های مرتبط با کنفرانس و مورد نیاز جامعه و مراکز علمی نماید. لذا از کلیه اساتید، پژوهشگران، شرکت‌ها، موسسات صنعتی و تحقیقاتی، ارگان‌ها و نهادهای دولتی و غیر دولتی، انجمن‌ها و تشکل‌های علمی و صنفی فعال در این حوزه جهت برگزاری هر چه غنی‌تر کارگاه‌های آموزشی کنفرانس دعوت به عمل می‌آید.

علاقمندان می‌توانند موضوع و چکیده کارگاه پیشنهادی خود را تا تاریخ ۱ اسفند ۱۳۹۷ به دبیرخانه کنفرانس به آدرس تارنامه‌ی  iot2019@res.ui.ac.ir ارسال نمایند. پیشنهادهای دریافتی در کمیته علمی کنفرانس بررسی خواهد شد و نتیجه در اسرع وقت اطلاع رسانی خواهد شد.

بازگشت1397/09/28