قابل توجه ارایه دهندگان مقالات

نکات مهم در خصوص نحوه ارایه مقالات شفاهی و پوستری

مقالات پذیرفته شده به صورت پوستر
شرکت‌کنندگانی که مقاله‌ی آن‌ها به‌صورت ارائه‌ی پوستری پذیرفته شده است، می‌توانند قالب ارائه‌ی پوستر را از منوی قالب ارایه مقالات دانلود کنند. پوستر باید توسط نویسنده‌ی مقاله تهیه و به‌صورت رنگی در اندازه‌ی ۸۵ در ۱۲۰ سانتی‌متر چاپ و در روز کنفرانس در محل برگزاری (تالار پیامبر اعظم دانشگاه اصفهان) نصب شود.
بخش‌هایی که در قالب ارائه‌ی پوستر آورده شده است پیشنهادی است و بر اساس نوع و مطابق با بخش‌های مقاله تغییر می‌کند. می‌توانید محل و محتویات تیترها و نیز محتویات جعبه‌ها را تغییر دهید.
از فونت B Nazanin برای نوشتن مطالب استفاده کنید و کیفیت شکل‌ها و جداول را برای چاپ در اندازه‌ی پوستر مناسب‌سازی کنید.

مقالات پذیرفته شده به صورت سخنرانی
شرکت‌کنندگانی که مقاله‌ی آن‌ها به‌صورت سخنرانی پذیرفته شده است باید اسلایدهای ارائه‌ی مقالات خود را آماده کرده و با همراه داشتن آن بر روی لوح فشرده، روز 28 فروردین در ساعت و سالنی که متعاقباً اعلام می‌شود حضور داشته باشند. چنانچه در تهیه‌ی اسلاید از فونت خاصی استفاده کرده‌اید آن را هم روی لوح فشرده ذخیره کنید.
به تذکرات زیر توجه کنید:
برای ارائه‌ی هر مقاله ۲۰ دقیقه فرصت در نظر گرفته شده است که ۱۵ دقیقه از آن به ارائه‌کننده و ۵ دقیقه به مدیران نشست و مخاطبین جهت پرسش و پاسخ اختصاص داده شده است. بنابراین تعداد اسلایدها را حدود ۱۵ عدد تنظیم و بیشتر روی روش تحقیق و یافته‌ها و نتایج تمرکز کنید و به تذکرات مدیران نشست در مورد وقت توجه کامل داشته باشید.
      ارایه دهنده‌گان نیم ساعت پیش از زمانبندی اعلام شده در محل سالن حضور داشته باشند.

- گواهی ارائه‌ی مقاله به‌نام شخص ارائه‌کننده‌ی مقاله در روز کنفرانس صادر خواهد شد.
- به سخنرانی برتر و پوستر برتر، در مراسم اختتامیه لوح تقدیر اعطا خواهد شد.

بازگشت1398/01/18